Na sajtu kompanije Pack Solution, kome možete pristupiti sa https://packsolution.rs, jedan od ključnih prioriteta je privatnost naših posetilaca.

Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste podataka koje prikupljamo i beležimo u Pack Solution Company, i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Politike privatnosti trećih strana

Politika privatnosti kompanije Pack Solution se ne odnosi na druge oglašavače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Politikama privatnosti ovih nezavisnih oglašavača. Može sadržati njihovu praksu i uputstva o tome kako da se onemoguće određene opcije.

Možete da onemogućite kolačiće pomoću pojedinačnih opcija pregledača. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima pomoću određenih veb pregledača, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača.

Politika privatnosti za decu

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite za decu dok koriste Internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i / ili nadgledaju svoje mrežne aktivnosti.

Pack Solution Company ne prikuplja svesno nikakve lične podatke koji se mogu identifikovati od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete pružilo ovakve informacije na našoj veb stranici, iskreno Vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da odmah uklonimo takve podatke iz naše evidencije.

Politika privatnosti Online

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje su delili i / ili prikupljali u Pack Solution Company.

Ova politika se ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem kanala koji nisu sa ove veb lokacije.

Saglasnost

Korišćenjem naše veb stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim Uslovima i odredbama.

image