Kolačići

Kao i drugi sajtovi, Pack Solution Company koristi „kolačiće“.

Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija, uključujući želje posetilaca i stranice na sajtu kojima je posetilac pristupio ili ih posetio.

Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i / ili drugih informacija.

Nezavisni oglašivači ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama I koji se pojavljuju u kompaniji Pack Solution, a koji se šalju direktno u pregledač korisnika. Oni automatski prime vašu IP adresu kada se to dogodi.

Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Pack Solution Company nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači.

Saglasnost

Korišćenjem naše veb stranice pristajete na našu Politiku korišćenja kolačića i slažete se sa njenim Uslovima i odredbama.

image
Müştərilər həmçinin Pulsuz Spin Lucky Club-a iç olmaq üçün öz xallarından istifadə edə bilərlər. mobil əmsallarımızdan istifadə edərək Dəqiq dəqiqə və müştəriyə bot siqnalı barədə bildiriş verəcəkdir. əldə edin Tədbirlər idman, ölkələr, liqalar və çempionatlar üzrə sıralanır. 1win Ilkin depozit mumkün yox iki kərə istifadə etdiyini xatırlamağa dəyər. 1win